Hår lus hos hunder behandlet: Tips

Hår lus hos hunder behandlet: Tips

En rask behandling av veterinæren er viktig i parasitter: lus er ikke bare en plage for hunden, men i det lange løp kan også føre til skade på hud og hår av dyret. Også følgetilstander som for eksempel bendelorm infestations er ikke uvanlig.

Hår lus hos hunder: Behandling utføres av veterinær - Bilde: Shutterstock / wavebreakmedia

Hvis du mistenker de små småkryp, så du bør raskt ta kontakt med en veterinær for å bli kvitt kjæledyret av de uønskede hud boere. Behandlingen omfatter vanligvis flere trinn.

Behandling av bitende lus hos veterinæren

Først av alt, veterinærer, de små parasitter som du har oppdaget i hundens pels, granske. Det vil skille om det er via lus, midd eller lus er og hvor langt dyrets hud er allerede angrepet den, bare for å finne riktig behandling.

Avhengig av alderen og helsen til dyret forskjellige preparater for behandling kan benyttes, noe som vil gjøre det bitende lus hos hunder fur ubehagelig. Spot-on preparater, spray eller spesielle hunden sjampo er vanlig. Forårsaket av kløe når bitende lus riper eller betennelser, i de fleste tilfeller de er behandlet av en veterinær.Selv en orm behandling blir noen ganger administrert som bendelorm ofte er forbundet med et parasittisk angrep.

Permanent fjerning av parasitter

Normalt, etter første behandling er en annen, slik at larver av lakselus kan elimineres og en re-entry av skadedyr inn i hundens pels er forhindret. Terminalen behandling utføres vanligvis i et par dager etter den første.

Det er også viktig at alle dyrene som lever i husholdningen, er behandlet, ellers neste biting Plage allerede før. Hjemme, bør du rengjøre hundens favorittsteder og tak.Grooming og hygiene skal betales i perioden etter angrepet spesiell oppmerksomhet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *