Gode ​​forsvar for hund: tips

Gode ​​forsvar for Dogs: tips

Gode ​​forsvar er det viktigste for et sterkt immunsystem – som gjelder hunder, samt for mennesker. Spesielt med diett, kan du styrke immunforsvaret til hunden din.

Du kan gjøre mye for hundens forsvar - Bilde: Shutterstock / Schubbel

For gode forsvar hovedsak gi vitaminer til hunden din. Om et sunt og balansertkosthold , bør han ta så mange av de viktigste næringsstoffene. Disse inkluderer vitaminene A, D, E og K.

Sunn mat for gode forsvar

Vitamin A er erstattet av hunden din som fra kalv leveren, spinat, gulrøtter og egg.Vitamin D, som fremmer kalsium absorpsjon, er inkludert for eksempel i fisk og eggeplomme. Her, selvfølgelig, er sant: Disse matvarer bør ikke få hunden rå. Betale enten på næringssammensetningen ferdig mat for hunder eller lage deg noe selv.

Homeopatiske midler for hunder

Hvis du ikke ønsker å stole utelukkende på diett for immunforsvaret til kjæledyret ditt, kan du med homeopati støtte. Det finnes ulike midler til å støtte gode forsvar.

En av klassikerne er her Echinacea, solhatt. Han har en antioksidant effekt og øker kroppens immunforsvar. Produsert av bier propolis Propolis fungerer som en naturlig antibiotika – det holder virus, sopp og bakterier unna. The Cat Claw er en medisinsk plante fra Sør-Amerika. Jungelen Liane reduserer betennelser og blodrenser. Anbefalt daglig dose av hver av dem avhenger av størrelsen og sammensetningen av hunden din. Søk råd til det beste av veterinær.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *