Gjenkjenne symptomer: lopper hos hund

Gjenkjenne symptomer: lopper hos hund

Lopper hos hund er en plagsom affære for dyr og mennesker. Men på hvilke symptomer av loppeangrep i quadruped er faktisk å gjenkjenne?

Lopper hos hund: Hvordan gjenkjenne symptomer - Bilde: Shutterstock / Christian Mueller

Lopper er kjent for å være ekle parasitter som bare altfor glad for å gjøre det voksne stadiet på den stakkars hunden komfortabel. Insektene lever av blod av quadruped.Tydelig er lopper hos hund først og fremst fordi hunden skrape og skrubber. I tillegg, det økte biting hunden i sin egen kropp er et symptom som årsak gjennom sine lopper bitemerker kløe.

Kløe og overdreven grooming som symptomer

Hvis et loppeangrep i hunder er til stede, hunden løper også en mer uttalt grooming enn ellers er tilfellet, og hunden slikker seg mye oftere. Dette kan vise den firbente ene side håret, på den annen side hundens hud blir stadig mer irritert av lekkasje og kan forårsake betennelse.

Allergisk reaksjon av loppebitt

Et annet symptom på en loppeangrep er anemi, som kan oppstå spesielt i valper. Det gjør, for eksempel vist ved blek slimhinner på innsiden av leppene. Lopper hos hund kan også føre til en allergisk reaksjon av firbente venn, hvis hunden har en loppe allergi har eller er følsomme for spytt av parasitten. Symptomatisk er tegn på svakhet eller apati. Også kan være rødhet, erkjenner skorper og skjell.

Lopper også angripe mennesker

Sist men ikke minst også huske mamma og pappas egen kropp en loppeangrep. Hvis du legger merke til loppebitt på kroppen og har en hund hjemme, står det til grunn at den firbente venn sliter med parasitten. Hvis du oppdager lopper hos hund, bør du oppsøke veterinær. Det forsyner hunden med riktig medisinering og kan også gi deg tips om hvordan du kan forhindre fremtidige lopper kan.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *