French Bulldog: vanlige sykdommer

French Bulldog: vanlige sykdommer

Den franske Bulldog er en svært populær rase. Det er imidlertid noen sykdommer som er typiske for de små hunder. Som de er og hva de skal se etter, kan du klikke her.

Noen sykdommer er særlig vanlig i franske Bulldogs - Shutterstock / Kitch Bain

Frimodige og vennlig – slik vi kjenner fransk bulldog . Men kjærlige familiehunder ofte lider av typiske sykdommer som er på grunn av sin avl og noen særegenheter.Øynene dine er veldig sensitive, for eksempel – en øyekatarr er derfor ganske vanlig.Klassisk, dette er forårsaket av utkast eller et fremmedlegeme i øyet.

Disse sykdommene forekommer ofte

En annen risikofaktor er hudfolder rundt øynene. Den franske Bulldog tendens her nemlig for infeksjoner. Hold foldene så tørt og rent så kan ikke danne betennelse.

De firføtte har ofte problemer med reguleringen av kroppstemperaturen. Dette skyldes både pusteproblemer på grunn av deres flat ansiktet og i hennes tynne strøkberettiget. Spesielt om sommeren, derfor har en tendens til den franske Bulldog til heteslag. Følg nøye med på tegn på overoppheting: Symptomene kan være sterk pesende, mye spytt eller til og med en blå tunge – i dette tilfellet truer med å akutt åndenød. Kule hunden veldig dårlig med håndklær.

Fransk Bulldog: problemer ved avl

Ved å heve noen problemer kan oppstå i bulldog. Den brachycephaliske om er en medfødt deformasjon av skallen, hvor hodet er sterkt forkortet og har en rund.Denne sykdommen gjør forkortet øvre luftveier for enda mer pusteproblemer. Ofte en fransk bulldog drives med brachycephaly å lette etter operasjonen for å puste.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *