Frakturer i katter gjenkjenne: symptomer

Frakturer i katter kan sees ganske raskt, fordi symptomene er merkbar: holdning og bevegelse av Samtpfote skiller seg markert fra normal tilstand.

Selv frakturer i katter ganske forskjellige i naturen og kan forekomme i hver sin arm, er symptomene ligger alle svært like: Hver brudd er vanligvis forbundet med sterke smerter for hunden din. Derfor vil han prøve å avlaste den skadde kroppsdelen – og du skjønner veldig raskt.

Unaturlig: bevegelse og holdning

Normalt våre fløyels poter bevege seg veldig smidig og smidig. Frakturer i katter føre sin eleganse i motsatt feil: du halt og trekker et av bena etterpå. Er som når Kippfenstersyndrom hip brutt, det enda skjer at katter stram begge bakbena.

Fordi katter unngå unødvendig bevegelse på grunn av smertene hvis det er mulig, bør du ta hensyn til andre symptomer. Selv i ro, kan du gjenkjenne beinbrudd hos katter.Holdning er ikke så avslappet som vanlig. En brukket beinet er enten unaturlig tilt nær kroppen eller slående lettet om oppreist sittestilling. Sørg også om den berørte delen av kroppen svulmer.

Frakturer i katter: Hurtig til veterinæren

Gjenkjenne disse symptomene, bør du først forbli rolig og forberede alt for et besøk til veterinæren. Ikke nå febrilsk for den skadde kjæledyr, kan du føre ham mer smerte enn allerede har å lide. Forberede alt og legge inn favoritt skadet kort tid før avreise så behagelig som mulig i transportboks. Dette bør være nok plass for å avlaste den brukne lemmer kan.

Husk at beinbrudd gro i katter bare i sjeldne tilfeller av eget tiltak og uten varige skader. Behandling av krenkelse av en veterinær er viktig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *