Forkjølelse Hunder: behandlingstilbud

Forkjølelse Dog: behandlingstilbud

En hund forkjølelse er ikke nødvendigvis en grunn til bekymring. Så lenge det er mild hoste og rennende nese, du får ditt kjæledyr med disse behandlingstilbud i form igjen.

En hund med en kald trenger mye hvile - Bilde: Shutterstock / anuruk Perai

Hoste og en Schniefnase: En hund forkjølelse ofte med disse symptomene å bekjempe. Det viktigste for dine små pasienter er – som en mann godt – fred og et varmt sted å sove. Behandle kjæledyret noen dager til å fornye og ta best mulig bare korte turer med ham. Mye Søvn er verdt i dette tilfellet gull.

Behandling Alternativer: Mange drikking er viktig

De viktigste behandlingsalternativene er en som din forkjølelse hund tar mye væske.Som med oss mennesker også, hjelper vannet skylle ut bakterier kulden. Hvis pasienten ikke ønsker å drikke på egen hånd er nok, kan du suge litt tørrfôr med vann og lure ham noe. Du bør uansett ikke det å gi ham målrettet for menneske narkotika.

Observer syk hund – bør symptomene etter et par dager med lysterapi ikke blir bedre, må du kontrollere med ham til veterinær farten.

Forkjølelse hund: han trenger medisiner?

Hvis hunden din har feber med en temperatur på mer enn 38,5 grader Celsius, eller utflod fra nesen misfarget grønnlig eller gulaktig, bør du også oppsøke lege for å få råd. Det kan være en bakteriell infeksjon som skal behandles med medikamenter.Andre behandlingstilbud for eksempel alvorlig hoste er antitussive agent. Under visse omstendigheter, vil veterinæren forskrive din favoritt også en antibiotika.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *