Forhindre tartar i hunder

Forhindre tartar i hunder

Tannsten hos hunder kan ha mange årsaker – det er ubehagelig, men i alle fall.Hvordan kan du hindre opphoping på tennene til hunden din, kan du klikke her.

Spesial Kauknochen kan bidra til å forhindre tannstein hos hunder - Bilde: Shutterstock / Jaromir Chalabala

Tartar hos hunder manifestert ved grove innskudd på tannoverflaten, i mellom tennene eller tannkjøttet. Dette grønn-grå til brune innskudd også føre til en råtten halitosis for mange hunder. For å forebygge tannsten, er en grundig tannbehandlinger meget viktig.

Grundig rengjøring er alfa og omega

Hvem har bekymring for at hunden hans kunne komme i trøbbel med kalkulus – mindre raser med kort snute pleier for eksempel å – skal betale i alle fall frem til å gjennomgå sine firbente venner som mulig til vanlig tannpuss. Det er best å børste ham daglig tenner. Viktig spesialutstyr er sammensatt av et passende hund tannbørste og en spesiell tannpasta for kjæledyr. For å bedre beskytte tennene fra innskudd du kan etter rensing dental voks.

Tartar forebygging: Tips for hund

Hvis du tartar på hunder ønsker å forebygge, men du bør være oppmerksom når det gjelder å spise på et par ting. For mye sukker, for eksempel, ikke bare skadelig for ditt kjæledyr, det fremmer også veksten av bakterielle plakk, noe som kan føre til at tannstein. Gi hunden din i stedet, men fra tid til annen en spesiell tygge bein med tannpleie effekt. Dette løser seg med sin spesielle tekstur gulvbelegg.

Et godt tips er, men i alle fall å få det sjekket av din favoritt veterinær hvis du har spørsmål. Han kan gi deg tips om hvordan du kan forebygge tannsten hos hunder individuelt. diett tips som er skreddersydd til tennene og behovene til hunden din, kan også hjelpe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *