Forhindre og fjerne flått hos hunder

Forhindre og fjerne flått hos hunder

Flått er sanne skadedyr og kan overføre farlige sykdommer. Beskytt derfor best med en anti-flåttmiddel mot parasitter og fjerne skadedyr i tilfeller av angrep så snart som mulig. Din favoritt Disse midlene vil hjelpe.

1. Flea og Tick Shampoo for forebygging

Bye bye, loppe og tick pest: En Shampoo mot parasitter gir rask hjelp ved akutt eller truende parasitter. Det gjør eksisterende parasitter avsluttet og sørger for at nye skadegjørere forbli syv dager borte fra kjæledyret ditt. På samme tid opprettholder shampoo og bringer pelsen glans.

 

2. Spot-on beskytter hunden din

En spot-on middel er droppet hunden i nakken og spre seg fra det hele dyret. Dets aktive ingredienser er ment å beskytte dyret opp til 28 dager mot flått, lopper og andre plagsomme fluer. Tilgjengelige midler for små hunder opp til 15 kg og for store hunder, og bør alltid brukes akkurat som instruksjonene i pakken instruksjonene.

 

3. Fjern haken ved flått kroken

Hvis du har funnet en hake på hunden din, er rask og ren handling trengs. For å sikre at ingen rester igjen i huden av kjæledyret ditt, trenger du et egnet verktøy som for eksempel en hake krok, en slynge eller flått pinsett. DetteTick Hook er tilgjengelig i en dobbeltpakke, lett å bruke og er egnet for hunder, katter, mennesker og hester.

 

4. flått slynge kjempet selv den minste parasitt pålitelig

Fjerning av en hake med tick sløyfe er enkelt. Takket være tynn sløyfe som, på samme måte kan forlenge som en kulepenn, trykke på en knapp, får du deg så små parasitter uten å skade dem eller klemme. Derfor er denne teknikk ansett å være spesielt ren og dempet risikoen for eventuelle betennelser en enorm.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *