Forbrenning hos hunder: Førstehjelp

Forbrenning hos hunder: Førstehjelp

Med forbrennings ikke å spøke: Når du oppdager hunden din, bør du gi førstehjelp raskt. Hva kan du gjøre, bør du sjekke her.

Forbrenning i hunden må håndteres raskt - Bilde: Shutterstock / District 3

Burns kan variere hardt og vanligvis krever behandling hos dyrlegen. For å holde størrelsen av brudd så liten som mulig, men det er viktig å reagere raskt.

Første handling: cool forbrenning

Først av alt er det viktig at du forbli rolig for ikke å skremme henne enda mer skadet quadruped. Fest den til en kran og avkjøle det forbrente området, hvis mulig, under mye av rennende vann. Hvis han er på labben ble brent, du har det spesielt enkelt.Hvis skaden på ett punkt at de ikke kan kjøle godt med rennende vann, gjør det mest fornuftig, rett etter kjøling puten til grep som du henger opp ellers i samsvar med kjøleenhet med rennende vann.

For neste trinn må du ha en kjøling pad i fryseren – eventuelt enda en pakke med frosne grønnsaker – som deretter pakke dem i en klut, som du fortsetter å kjøle det berørte området.

For behandling av en veterinær besøk

Hvor tung er forbrenning, er for lekmann ofte vanskelig å anslå, så bør du nå foretrekker å gå med hunden en veterinær. Dette kan fastslå graden av forbrenning og definere den videre behandling.

For veien til veterinæren bør den skadde hunden hvis han har et åpent sår, plasserer en steril klut på det berørte området, som de normalt finnes i et førstehjelpsskrin.Under ingen omstendigheter bør såret lotion eller gni det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *