Fôr middallergi hos hunder: Hva slags mat er nyttig for?

Fôr middallergi hos hunder: Hva slags mat er nyttig for?

Hvis hunden din lider av en mat middallergi, må du vurdere noen viktige ting, spesielt under lagring av hundemat. Men med noen grunnleggende regler du sørge for at parasittene har ingen interesse for å angripe Fresschen hunden din.

Ved lagring av hundemat skikkelig, mat midd har ingen sjanse - Shutterstock / Jaromir Chalabala

Fôr midd kan bebo både i vått og tørt fôr. Hvis din firbente venn en matemiddallergihar, bør du derfor best satt på en diett mat for allergikere. Spesielle produsenter teste deres hundemat på midd frihet. Når du kjøper disse tingene, som regel allergivennlige, fôr, så spille det trygt. Din veterinær kan gi deg råd om valg av riktig hundemat.

Fôr middallergi: Lagring er avgjørende

Enten du velger høy fiber diett eller en normal diett: Det er viktig at du oppbevarer den riktig. Ikke sjelden er det parasitter som midd lever av gjenstander eller mat til folket. Spesielt tørr mat, bør du derfor alltid oppbevares i en lufttett beholder. Åpne disse bare for et kort øyeblikk, og ta ut mat hver gang med en fersk kopp. Så la midd mate svært liten sjanse for å finne veien til tørrfôret.

Å finne riktig plassering for fôr

Fôr midd er lykkeligst når det er varmt og fuktig. Hold hunden mat, derfor en mulig tørt og kjølig sted. I tillegg madrasser og hovedsakelig disse er dog bed sanne oppvekststeder for de små rakkerne. Så sørg for at hundemat er langt borte fra disse tingene.

Handle for hunder med matallergi midd foretrekker også hyppigere mindre BagsOfFeed, holdes en gang hver tredje måned en store. Dette gjelder både i tørr og våt mat. Hvis du kjøper av økonomiske grunner, men storemballasje, fryse en stor del av slimhinnen en første – de kalde temperaturene sikre at maten midd dø.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *