For å sette hunden en pote bandasje på

For å sette hunden en pote bandasje på

Enten etter en skade av knust glass eller av veisalt – nesten hver hundeeier kommer en gang i posisjon for å måtte opprette en pote bandasje. Her kan du lære hvordan du kan flikke på hunden din riktig.

Med riktig utstyr, er en pote bandasje påføres raskt - Bilde: Shutterstock / Robert Kneschke

I utgangspunktet, selv om du kan opprette en midlertidig kurs poter Association i en nødsituasjon selv, bør du normalt alltid først kontakt med din veterinær beholde.Kanskje han vil vise deg i et rolig øyeblikk selv når du kobler hunden din profesjonelt.

Nødvendig utstyr for poter Association

For dressing, trenger du en steril bandasje, bomull, bandasjer og medisinsk tape eller plaster. Før du starter med føttene Federation, få best praktisk hjelp, kan du stole på hunden din og forsiktig holder mens doctoring sin skade.

Viktig: lubben tær

Sett steril bandasje på såret og deretter puter av rommet mellom alle tærne med vatt, selv tommelen klo. Dette trinnet er svært viktig, slik at blodsirkulasjonen i tærne er fortsatt garantert på hunden din, og kan skje uten trykkpunkter gjennom de tilstøtende tærne.

Beskytt Hundepfote riktig

Så pakk hele labben med bomull, som må imidlertid ikke under noen omstendigheter kommer i kontakt med såret. Sørg derfor for at dressingen passer godt og ikke sklir.Nå fikse bomull til selve foreningen som bør nødvendigvis gå utover felles. På denne måten, varer det lenger og innsnevret fra ingen blodkar. Fest poter sammen med plaster eller selvklebende tape og trekke det beste enda en pote sko eller en sokk over det – alternativt også kommer en plastpose i spørsmålet, slik at foreningen utenfor ikke blir våt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *