For å mate katten etter kastrering

Etter kastrering kirurgi katten kjærlig omsorg må - Bilde: Shutterstock / JullyFotos

Hvis du kastrere katten din, som er en rutinemessig inngrep for veterinæren i dag. Likevel trenger din feline venn en spesiell ettervern når du plukker dem opp igjen etter OP.

Hvis katten din etter kastrering bringe hjem, vil de først må komme seg fra bedøvelsen. I løpet av denne tiden, reagerer dyret overfølsom for støy og kan ikke koordinere bevegelsene hans som vanlig. For godt ettervern tilhører det derfor å få dyret et stille og mørkt rom. Det kan katten blir helt friske etter kastrering alene.

Den trenger katten din etter kastrering

Sørg for at rommet ikke er noen fare positurer for ennå ikke fullt rekonvalesent katt.Dette inkluderer alle elementer der Samtpfote kan skade ved første famlende forsøk på å gå etter operasjonen. Sove og fortøyning bør være plassert for eksempel på bakken, fordi katten slik at kort tid etter at prosedyren ikke kan hoppe tilbake og tillatt. Det samme gjelder trapper: Dette er for utvinning perioden er også tabu.

Drikking er spesielt viktig etter et kirurgisk inngrep. Bør spise hennes firbente venn i de første timene etter inngrepet er det ikke. Den første fôring Du bør derfor vente til bedøvelsen er helt borte og katten din igjen oppfører seg normalt.

Riktig ettervern for en rask gjenoppretting

En del av oppfølgingen, er det også å observere helbredelsesprosessen og for å sikre at det ikke er noen betennelse eller infeksjon oppstår. Derfor Ta flere ganger om dagen en titt på de kirurgiske sår. Selv om katten din på dagen etter inngrepet vises våken igjen, det er bedre å ikke la dem ut, men for å holde i huset. Når vill boltret din feline venn ellers kan skade eller rive sømmene av OP. Sørg for at katten din første kan spare et par dager og sove godt. Spør henne. Dette er en ren, stille og mykt sted å sove

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *