Fjerne tannsten hos hunder

Fjerne tannsten hos hunder

Av bakterier, kan dårlig kosthold og feilaktig dental rengjøring tartar oppstå hos hunder. Hvorvidt du kan fjerne belegg selv eller snarere bør oppsøke veterinær, finner du her.

Fjerning av tannstein hos hund du bør la den ene profesjonell - Bilde: Shutterstock / Poprotskiy Alexey

Hvis du med din firbente tartar har funnet det best å ham til dyrlegen . Etter å ha fjernet pads, bør du bedre overlates til en profesjonell. Legen kan best vurdere hvordan uttalt er plakk og deretter velge metode for behandling. Fjerning av belegg kan nemlig gjennomføres enten manuelt eller med spesielle tenger med en ultrasonisk anordning.

Fjerne gulvbelegg: Manual

De Årsakene til tannsten hos hunder er vanligvis i bakterier til sukkerholdige næringsmidler eller problemer med strømmen av spytt. Uten profesjonell hjelp av en lege, bør du ikke ta ut innskuddet, fordi vanligvis en svak bedøvelse er nødvendig for ikke å plassere utilbørlig sette firbente under stress.

Med en spesiell tann Steinzange veterinæren kan deretter blåse av den grove plakk og tilbake finere gulvbelegg med en tannlege renere til kroppen. Spesielt tartar i mellomrommene og på emaljen kan løse det.

Fjerne tannsten hos hunder: Ultralyd

En annen mulighet for fjerning av tannsten er ultralyd. Veterinær bærer en liten meisel ultralydbølger til tannen. Tartar hos hunder fragmentert så lett av og kan vaskes bort med vann. Legen har løst alt, det jevner overflaten med et poleringsmiddel. Tann rengjøring, overflaten slipt nemlig – som ville være den perfekte grobunn for nye tartar. Den polsk hindrer dannelse av plakk innskudd eller verre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *