Fire tips til føtter omsorg i snø og is

Fire tips til føtter omsorg i snø og is

I kaldt vær, bør snø og is hunder potene beskyttes med litt ekstra omsorg mot kutt og hudirritasjoner. Disse tipsene vil hjelpe din trofaste venn for å kunne nyte de kalde dagene til det fulle.

Tips 1: klippe pels på potene

Den beste måten å trimme pelsen på føttene og mellom klørne allerede før den første snøen tur med en spesiell saks med avrundede tips . Ikke bare det veisalt kan ellers bli sittende fast i pelsen, og snø og is kan danne klumper og rur, hvis skarpe kanter skade dyret til slutt.

Eincremen hundens poter fra turen: Tips 2

Vaselin, Melkfett, hjort, og spesielle føtter pleieprodukterbeskytte sensitive pads av hunden tørker ut og sprekker.Fordi de fungerer vannavstøtende, de gjør de firføtte i snø og is gode tjenester.Gni best før du forlater potene av kjæledyret ditt hver gang huset grundig med fettete salve.

Tips 3: behandle småskader raskt

Mens hundene runde bør du fra tid til annen av snø og is frigjøre hendene til din favoritt, og de ​​etterforsker hjemme på skader. Det er viktig å desinfisere små sår med en salveeinzucremen – får skitt i såret, da dette kan føre til alvorlige infeksjoner. Er du i tvil bør du ta kontakt med veterinær tegne!

Beskytter såre poter med joggesko: Tips 4

Hvis hunden din har såre poter eller en skade, og liker ikke lenger å gå ut døren, kan du gi ham å gå på snø og is medspesielle joggesko enklere. De er non-slip, pustende og støtte sårheling, så det skal gå bedre din favoritt så snart som mulig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *