Feber hos hunder: Hva gjør jeg?

Feber hos hunder: Hva gjør jeg?

Hvis hunden din eller mer langvarig høy  feber har, først, er på et besøkveterinær på programmet. Dette behovet for å finne ut hva din Fellnase mangler, og hva sykdom er årsak til feber hos ham. 

Hvis hunden har feber, bør årsakene først avklares hos dyrlegen - Bilde: Shutterstock / llaszlo

Har en hund har feber, må i første omgang grunnen til dette funnet. Dette er vanligvis en sykdom eller betennelse. Å bekjempe, reagerer immunsystemet til økning i kroppstemperatur. Fordi denne reaksjonen er viktig, er febernedsettende eller tiltak sjelden brukt, og er ikke like viktig som å ta opp de grunnleggende årsakene til feber langt.

Årsaker til feber hos hunder

En tur til veterinæren skal belyse årsaker og mulig behandling. Mesteparten av den veterinær feberfremkallende sykdom behandlet med medikamenter, slik som antibiotika. Dersom hunden etter en tid på bedringens vei, og feberen avtar.

Siden febernedsettende kroppens kampen mot sykdommen kan stå i veien, blir de sjelden foreskrevet. I visse tilfeller kan det likevel være at legen bestemmer dyret som skal administreres for å akselerere gjenopprettingen. Hvis du tar ditt kjæledyr etter behandling hjemme, kan du gjøre mye for å støtte den, slik at det snart blir bedre.

Slik at hunden vil raskt gjen

Sørg for at syke kjæledyr har det hjemme varm og koselig og verne det med mye kjærlighet. Sørg for at det er å drikke nok, fordi i motsetning til fôret en hund må avstå fra å drikke under noen omstendigheter, mens han er syk. Det bør derfor alltid ha rikelig med friskt vann tilgjengelig.

Mål regelmessig feber å oppsøke veterinær for forverring. I samråd med veterinær, kan du også lage en slags kaldt komprimerer for hunden din. For å gjøre dette, fukt et håndkle med varmt vann og legg den på hundens ben.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *