Fatal Dog Grill av rester

Fatal Dog Grill av rester

Livsfare: mater du foretrekker ingen Grill radikaler på din firbente venn. For hunder er de så vanskelig å fordøye og kan føre til oppkast, diaré ogforstoppelse bly.
Forsiktig: Grill rester er ikke for Dogs - Bilde: Shutterstock / VGM

Selv om hunden din er helt henrykt av biff eller pølser lukter – du stå tilbake og gi ham ingen Grill rester. Fordi varme krydder og særlig beinrester kan føre til at fordøyelsessystemet til kjæledyret ditt rot. Det er også ganske kritisk tilstand.

Farlig Grill gjenstår for hunder

Mens du leser listen over ingredienser for en god biff marinade bør i dine alarmklokkene. Stort sett mye olje, flere fedd hvitløk og ulike varme krydder som brukes. Den smaker og lukter fristende oss mennesker for hunden. Men alene denne mengden hvitløk kan være svært farlig for hunder – dyrene kan ikke tolerere ingrediensene av essensielle oljer.

Også krydder er vanskelig å fordøye for våre firbente venner: hunder kroppen kan chili, paprika, salt og pepper vanskelig å behandle og væskebalansen av dyrene blir forvirret.

Men dødelig fare for hunder mener spesielt de små beinfragmenter i grillrester. Større mengder av ben ofte føre til blokkeringer i hunden, da de hindrer tarmen og fordøyd maten ikke lenger kan passere. Små bein eller – splitter kan bore gjennom intestinal vegger. Så får i verste fall fôret forblir i bukhulen. Resultatet er smertefull betennelse.

Fatal: Kort til veterinæren

Rask hjelp etter grillen: Har hunden din bare blokkeringer, kan du prøve det først med vegetabilsk olje. Angi en spiseskje olje til ti kg kroppsvekt. Hvis du er heldig, kan du til og med så hjelpe hunden din selv.

Men hva gjør du hvis hunden din plutselig kaster opp og får alvorlig diaré? Det er en fare – Søk øyeblikkelig veterinær på! Muligheten for å legge til en time eller to etter at hunden har spist noe gi en sprøyte at dyret kaster opp. Så de skadelige rester skal gulpe opp igjen.

Du kan imidlertid redde hunden mye smerte hvis du ikke engang la ham nær grill rester. Erstatte din favoritt, men i stedet for den tapte biff med et par hunder godbiter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *