Farlig sykdom Tetanus: Rockys Passion

Farlig sykdom Tetanus: Rockys Passion

Når du ser den vakre Rocky i dag, kan du knapt tro at han har kjempet for noen uker siden for hans liv: Han hadde blitt smittet med den farlige sykdommen stivkrampe. For å belyse andre hundeeiere om sykdommen, dens eier bedt oss om å fortelle Rocky historie.

Stivkrampe er sjelden hos hunder som normalt verken mot vaksinering, er fortsatt tilstrekkelig informert. Imidlertid oppstår sykdommen bare en gang, og blir oppdaget for sent, det kan være dødelig. I vår guide  stivkrampe hos hunder  derfor lære nyttige tips til motsatt sykdom å være følsom og oppmerksom for å lagre favoritt en skjebne som det av Rocky.

I fire år gamle Rocky hele startet med en liten, uoppdaget sår i munnen som forårsaket alvorlig sykdom. Med en Frisbee spillet hans eier skjønte raskt at noe ikke var riktig med ham: Han fikk ikke tak i platen, heller ikke var det på plenen, hunden også myste. Veterinæren, men kunne ikke finne noe og sender de to hjem.

Forverring av symptomer: ingen frelse for Rocky?

Rocky tilstand forverret seg da stadig: Han virket engstelig, desorientert og spinkel, og han stadig gjemte. Skremt kontaktet Rocky eier deretter flere veterinærklinikker og ikke gi opp håpet om å finne noen som kunne hjelpe henne elskede hund.

Bli omsider finner, var i mellomtiden lager stiv hund som led av kortpustethet og kunne ikke spise alene, til slutt diagnosen stivkrampe – og dermed begynte en ukes lang kamp mot sykdommen.

Rocky behandling ved veterinærklinikken

Medikamentell behandling og næring fra sprøyten skal hjelpe alvorlig syke dyr. Etter alle de dårlige nyhetene da det første glimt av håp: «Rocky, det er det samme som i morges,» skrev eieren på sin hjemmeside. «Med ett unntak: Han lukker øynene når han blir kost med av øret.»

Etter mange dager på sykehuset rapporterte Rockys eieren ikke bare modige donasjoner for de høye kostnadene, men også av små suksesser. Rocky kunne heve hodet sitt litt høyere, logret halen og syntes igjen å ha en appetitt. I tillegg hans stive bakbeina begynte noe å løse takket være muskelavslappende.

 

Rocky kan dra hjem

Til slutt, forbedret Rockys tilstand så mye at han kunne gå hjem for å fortsette sin helbredende prosessen i et kjent miljø. Fra da av sin eier rapporterte ukentlig om status for deres hund til slutt kommer den forløsende meldingen fra dyrlegen: Alle blodnivåene er i normalområdet.

Rocky hans gamle selv er ikke ennå, men. Han har siden sykdomsproblemer med varme temperaturer, forteller sin eier og noen nervøse lidelser er også observert ennå.Vi ønsker Rocky at han snart vil være fullt restituert og hans modige eier mye suksess i å hjelpe andre mennesker i opplæring om sykdommen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *