Er isen farlig for hunder?

Er isen farlig for hunder?

For noen gang en historie som sirkulerer på Internett, i lidelse en hund etter å ha spist isvann med en sterk mage svulmet. Er vann med isbiter i faktisk så farlig for hunder? Hva en ekspert sier til deg å lære her.

Er isvann for hunder er en god idé?  - Bilde: Shutterstock / Jaromir Chalabala

Hvis det er veldig varmt ute, hunder også på en liten kjøle fornøyd. Å gi dem til å drikke isvann, som synes å være logisk. Men den ekstremt kald væske bra for dereshelse ? En historie om en hund hvis magen er ekstremt oppblåst etter å ha drukket vann med isbiter, reiser spørsmålet om denne kjølemetode er kanskje enda farligere for kjæledyr.

Hvis isen er ansvarlig for inflasjon i magen?

Hvis blåses magen til hunden, noe som kan være raskt livstruende: I verste fall kan det føre til bloat. Hundeeier i viral historien er sikker på at isvann var ansvarlig for staten sin firbente venn. Dr. Randall snekkerens veterinærer i den amerikanske delstaten Michigan og har behandlet i detalj med saken. For ham er det først og fremst et spørsmål om grad: «Hvis hunden er overopphetet og dehydrert, og deretter en meget stor mengde isbiter og vann forbrukes på samme tid, kan det føre til hevelse i magen kommer,» sa veterinæren .

Hunder og kaldt vann: Mengden gjør det

I utgangspunktet tillatt hundene så stille drikke kaldt vann eller is vann – hvis det er veldig varmt ute, kan det under visse omstendigheter før en heteslag beskyttelse. Dr. Carpenter anbefaler bare å sørge for at de firbente venner er ikke for fort, og fremfor alt ikke drikke for mye på en gang, så det vil ikke være farlig. «Is og kaldt vann er helt i orden for dyr, så lenge de blir behandlet med litt sunn fornuft.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *