Er en hund helseforsikring fornuftig?

Er en hund helseforsikring fornuftig?

Helseforsikring for mennesker er naturligvis ikke bare nyttig, men også nødvendig. Men hva om forsikring for hunden? Hvor slik i USA, England eller Sverige har lenge vært normalt, er det fortsatt relativt ukjent i Tyskland. Her vil du finne nyttig informasjon om hunden helse.

Dog Health Insurance konkludere: nyttig eller ikke?  - Bilde: Shutterstock / Afrika Studio

Hund helseforsikring dekker kostnader

Selvfølgelig vil din kjære firbente venner være på tide syk og trenger å bli behandlet.Medisinske regninger, kirurgi og medisiner koster penger og kan være veldig dyrt.Spesielt kostbare operasjoner som strekker seg over en lengre periode, kan økonomisk så sterk falle i vekt at eksistensen av hundeeieren er truet. En hund hopper forsikring for slike kostnader. Det som først høres fornuftig, er det også – forutsatt at den type forsikring er riktig.

På de tjenestene det kommer an

Forsikringsdekningen bør nødvendigvis omfatte visse tjenester: Forsikring skal aldri begrense friheten dyrlegen valget bør tillate frihet terapi, forebyggende tiltak (vaksinasjoner , parasitt behandlinger , dental profylakse finans) og generelt viser en gjennomsiktig katalog av tjenester.

Hvis disse kriteriene er oppfylt, hunder helseforsikring betaler ikke bare for lommeboken, men også for dine dyr ledsagere, som den endelig kommer i første omgang.

Veterinærer er hunder forsikring er fornuftig

Federal Association of praktiserende veterinærer (BPT) er begrepet hunden forsikring er fornuftig. Mange veterinærer må eventuelt forholde seg ubetalte regninger – forsikring øker sjansene for betaling betraktelig.

I tillegg til dette økonomiske aspektet, veterinærene si, men ja til dyr forsikring, fordi dette gir dyrene en behandling som er, hvis innehaveren er økonomisk kan ikke løfte engang sikker blir.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *