Er det virkelig bite lus? Veterinæren mener det ut

Katter med lus skal behandles så snart som mulig, fordi de små, krypende parasitter er svært ubehagelig for dyrene. Så hvis du har en mistanke om parasitter, bør du ikke nøle med å oppsøke veterinær.

Dette er ditt kjæledyr i utgangspunktet undersøke grundig, for å finne ut hvor den kløe og mulig håravfall kommer med katten din. Ofte kan du se de krypende dyr engang kjenner pelsen.

Diagnose: Har de kattehår lus?

En katt med tang har ofte en lodden pels, som i avanserte parasitter kan også ha store, hårløse flekker angrep. Når de små skadedyr har vært å spre i kattens pels, kan det være at du allerede kan se deg selv gjennomgå det. For å sikre at det er hår lus i lus, veterinær, parasitter og tar deretter under mikroskop under mikroskopet før med behandlingen.

Behandlingen av katter med tang

Nå kommer det til å forvise parasitten ikke bare fra katten hud, men de kan også bli kvitt permanent. Derfor din veterinær først, en spot-on, en sjampo, pulver eller spray for å bruke som samsvarer med alder, helsetilstand og katten din kropp type og som dreper lus og egg i pelsen. Kanskje han gir deg enda et middel for behandling hjemme.

Det er det da viktig at du også behandle miljøet av Samtpfote. Du bør rengjøre tepper, senger og leker Stubentiger grundig og eventuelt behandle i samråd med veterinær med en spesiell spray. Det viktigste er at du også behandler huden på andre dyr, fordi ellers skadedyr som kan overleve utenfor pelsen til katten din i noen dager, alltid bosette seg sammen med deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *