Dog for tjukk? Å anerkjenne fedme

Dog for tjukk? Å anerkjenne fedme

Hvis hunden din er overvektig, bør du gjøre noe med det så snart som mulig: For mye vekt å bære rundt svært usunt for ditt kjæledyr. Følgende symptomer tyder på at hunden din kan være for tykk .

Hvordan du faktisk fortelle om en hund er veldig overvektig?  - Bilde: Shutterstock / Olena Savytska

Fedme hos hunder kan sees ikke bare på skalaen, men er også visuelt og på atferden til kjæledyret ditt. Å oppdage om hunden din er for tykk, bør du se på hunden din i utgangspunktet nøyaktig.

Slank figur eller overvektig?

Hvis hunden din har ikke altfor lenge, tykk pels, kan du vanligvis være lett skilles, hva om hans ideelle figuren, hvis du, som han er, ta en titt på ham. Er livet hans ennå klart definert, slik at karakteren av kjæledyret ditt til bassenget passerer gjennom trange? Han har sannsynligvis en normal figur. I en normal vekt hund, kan du finnene, som er i underkant av et tynt lag av fett, palpate godt, akkurat som ben av halen. Er de ikke lenger er følt, ovenfor er det tydelig fettlaget for tykt.

Dog for tykke: endringer i oppførsel og utseende

Flytt kjæledyret ponderously eller snorts selv, kan det være fordi han bidrar til mange kilo rundt med deg. Overvektige hunder kommer som regel veldig fort andpusten, som for eksempel når du spiller , hundesport eller racing på sykkel kan vise.

Muligens sover, eller hvis kjæledyret enda mer enn vanlig og er lat og svak. For feit hund kan også miste glansen i pelsen hans. Enten Fellnase er egentlig altfor tykk, etter å ha vurdert dine mistanker til slutt veterinær . Med den kan du også avklare hvilke tiltak du kan ta for å hjelpe kjæledyret tilbake til normal vekt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *