Diaré hos hunder: Mulige årsaker

Diaré hos hunder: Mulige årsaker

Blant de vanligste årsakene til diaré hos hunder inkluderer fordøyelsesbesvær på grunn av dårlig kosthold, kosttilskudd endringer, eller opptaket av giftstoffer og skadelige stoffer. I tillegg forekommer diaré som en bivirkning av forskjellige underliggende sykdommer.

Diaré hos hunder: De vanligste årsakene til dårlig ernæring er en - Bilde: Shutterstock / Yulia Avgust

Diaré hos hunder manifesterer seg ved siden av myke flytende avføring av bivirkninger som tretthet, tap av appetitt og tretthet av dyret, noen ganger også av rastløshet.Feber og oppkast kan også komme til. Knowing vanligste årsakene til sykdommen er nyttig for å unngå noen av sine utgivelser kan.

Diaré hos hunder: Vanlige årsaker

En svært vanlig årsak til diaré hos hunder er dårlig kosthold. Som et kjæledyr eieren, kan du bidra med en stor del av det faktum at symptomene ikke bare når du gir hunden din bare mat som er veldig egnet for ham, og ved å lytte til fôr av høy kvalitet.

Grill rester og andre matvarer ikke tilhører kosthold hunden, selv om han fortsatt tigge så hjerteskjærende om. Selv bedervet hundemat og vann kan forårsake diaré.Kast matrester forblir derfor i god tid og gjøre hunden din alltid friskt vann tilgjengelig.

Mange firbente venner er følsomme for endringer i kostholdet. Fortsett derfor nøye før, hvis du vil at hunden skal venne seg til nye matvarer, og se etter større endringer – kan ta kontakt med veterinær – noen av fra våt til tørr mat eller vice versa.Matintoleranse og allergier kan også forårsake diaré hos hunder og bør undersøkes av en veterinær ved mistanke.

En annen mulig kilde til fare for utvikling av diaré hos hunder er at hunden spiser ut noe som ikke er egnet for ham. Derfor, ta hensyn til hunden din, selv om han går fritt rundt uten bånd. Forgiftning, bakterielle infeksjoner, parasitter eller virus kan føre til sykdommer oppstår gjennom hunden får diaré. Av denne grunn strays er spesielt utsatt.

Andre mulige årsaker til diaré er tarmsykdommer og betennelser, pancreatic lidelser eller psykiske problemer, noe som bør være raskt diagnostisert av veterinær.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *