Diagnostisering av hjertesvikt hos hunder

Diagnostisering av hjertesvikt hos hunder

Hunder som lider av hjertesvikt, pumper hjertet ikke lenger nok blod til sirkulasjonen. Rettidig diagnose kan bidra til å lindre sykdom og forlenge livet av hunden.

Rettidig hjertesvikt diagnostikk redusere lidelsene hundene - Bilde: Shutterstock / Poprotskiy Alexey

Hjertesvikt hos hunder kan ha både genetiske, medfødte årsaker enn erverves i løpet av livet. En diagnose bør fra en allerede som du mistenker  veterinær er ugyldig. Dette kan spare mye lidelse for hunden.

Mistenkt hjertesvikt: Når veterinæren?

De første symptomene på hjertesvikt, kan du gjenkjenne inkluderer kortpustethet,hoste , drive og tap av matlyst . Hunden din er raskt andpusten, liker ikke å kjøre lengre avstander og lengre renner ut raskt. Den aller siste så bør du definitivt gå til veterinæren, slik at få riktig diagnose og foreskrive kjæledyret riktig medisinering og kan ta terapeutiske tiltak.

Overvektige og eldre hunder eid står i fare for hjertesvikt. I tillegg til et sunt, balansert kosthold og moderat, men regelmessig mosjon bør du gå for helsen med hunden din til veterinæren – selv om han ikke viser noen symptomer åpen. Dette gjelder også for yngre, større hunder som Boxer, tysk Grand Danois eller Dobermans, som de kan ha en medfødt hjertesvakhet. Better safe than sorry i hundens helse.

Dermed legens diagnose hos hunder

Vanligvis bør du ikke overse rutineundersøkelser hos veterinæren. Da kan han muligens så tidlig diagnose av hjertesvikt gjør at du kan gjøre hunden din en stor grad normal, lykkelig liv. Bevis på en slik diagnose, for eksempel, bleke slimhinner, som sitter fast vene eller en rund, væskefylte buk positur.

I tillegg hører veterinær hjertet og lungene av hunden for å. Han oppdager mistenkelig hjerte knurrer og kan diagnostisere hjertesvikt ved ekkokardiografi, EKG og røntgen studier for å sjekke og eventuelt bekrefte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *