Dachshund lammelse: Hva kan du gjøre med det?

Dachshund lammelse: Hva kan du gjøre med det?

Dachshund lammelse kan oppstå i varierende alvorlighetsgrad. Av dem, den type behandling er avhengig av hvilken som er nødvendig. Noen måter vi ønsker å beskrive nedenfor.

Dachshund lammelser bør behandles så snart som mulig av en veterinær - Bilde: Shutterstock / Ivonne Wierink

Hvis din hund er liten og kortbeint og har en lang rygg, er det dessverre utsatt for dachshund lammelse, en muskel-lidelse. Pass på at hunden ikke blir overvektig blir, har en sunn, skreddersydd til hans kroppstype, mengde mosjon, og store opp og ned hopp og unngår trapper for å forebygge denne sykdommen. Hvis det fortsatt skjer, og hunden er halt plutselig, eller lammelse har, bør du raskt oppsøke veterinær.

Behandling av Dachshund lammelse: Milde tilfeller

En lettere Dachs lammelse gjelder for de fattige quadruped ikke med lammelse, men med sterke smerter forbundet. Her er det nå for å finne den rette balansen av analgetika og hvile for hunden. Veterinæren vil behandle kjæledyret med smertestillende, dekongestanter medisiner og anti-inflammatoriske. Behandlingen er ment å sikre at kjæledyret ditt kan flytte smertefritt så snart som mulig.

Men vær forsiktig: Ta vare på hunden din etter behandling, selv om det er high-spirited. Den smertestillende kan sørge for at han overvurderer seg selv og sin ryggrad så altfor tungt lastet. Er han bedre, vil veterinæren til slutt anbefale fysioterapi.

Behandle alvorlig Dachshund lammelse

Hvis det har kjæledyret blir hardt, han har lammelser i bena og muligens noe mer om hvor han utfører sin virksomhet kontroll. Vel bidrar trolig bare en operasjon og deretter en lengre Schonungs- og regenereringsfasen.

Dessverre kan det være at hunden din tross alt ikke helt nå sitt fulle omfanget av bevegelse tilbake. Generelt, jo raskere du går med ham til veterinær, jo billigere påvirker dette behandlingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *