Cushings syndrom hos hunder: Symptomer

Cushings syndrom hos hunder: Symptomer

Symptomene på Cushings syndrom hos hunder kan oppstå med forskjellig tykkelse og være svært forskjellige. Spesielt hvis hunden din er eldre, kan skiltene er beskrevet nedenfor viser sykdommen.

Den Cushings syndrom gjør berørte hunder vanskelig å lage - Bilde: Shutterstock / Greg Henry

Når Cushings syndrom fysiske endringer kan forekomme, noe som påvirker stoffskiftet og noen som er synlige på hud og hår av hunden. Alle av dem gjør ganske raskt blir klart at den aktuelle dyret er noe galt.

Cushings syndrom: Mulige indikatorer

Syke dyr drikke og spise ofte plutselig slående mye og er betydelig mer utsatt for infeksjoner. Sår leges saktere enn vanlig. Berørte kjæledyr har en tendens til å pese mye og ofte rauszumüssen å gjøre små bedrifter. Fordi musklene regress, ill værehunder svakere, og en forandring i utseendet kan ses i noen hunder selv ved en potbelly.

Problemer med hud og hår

Cushings syndrom sikrer at hundens hud er tynnere – hvis du skyver hverandre pelsen med fingrene, kan det være at de anerkjenner gjennomskinnelig årer og mørkere områder. Tørr, flassende hud, betennelser og andre hudproblemer kan også oppstå med denne sykdommen hunder.

En syk hund matt pels som ser tynn og tynn, og han mister mer av det enn vanlig. Spesielt på ørene, flankene og magen alvorlig hårtap kan oppstå, slik at selv bare flekker kan forekomme. Alle symptomer kan forekomme enkeltvis eller i kombinasjon med hverandre. Søk etter mistanke om sykdommen så raskt som mulig til en veterinær for å få visshet om ett og være i stand til å forlate kjæledyret i tilfelle saker så snart som mulig behandling.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *