Beskytt katter mot solbrenthet: Passer solkrem

Beskytt katter mot solbrenthet: Passer solkrem

Katter må også beskyttes mot solbrenthet, spesielt ører og nese er følsom.Bright Fellnasen og katter uten pels trenger mye beskyttelse. Men hva solkrem er best for katter nese og -öhrchen søke?

Spesielt nese og ører av katter trenger solkrem - Shutterstock / maudandros

Det er til og med spesiell solkrem for katter, men enkelte produkter for mennesker beskytte Stubentiger også mot solbrenthet. Hvilke kriterier må oppfylle disse og hva andre vernetiltak er det?

Solkrem for katter: Dette er viktig

Den solfaktor (SPF) solkrem bør være minst 30 katter i Sphynx være n og hvit Fellnasen bedre 50 eller mer. Dette gjelder også utendørs tilgang. For dette ikke ofte tilbake til creaming av hennes soling og utforske, derfor er en høy grad av beskyttelse uunnværlige både UVA og UVB stråler.

Kremen trenger ikke å være eksplisitt indikert for dyr, men bør være egnet for følsom hud, og være fri for dufter og fargestoffer. Ideelt sett er det solkrem vanntett, absorberer umiddelbart og beskytter umiddelbart fra solen, slik at ikke bare må handle. Mineral UV-filtre er anbefalt. Gjør det beste og at solkrem var ikke oljebasert, som slike produkter kan være giftig for katten din når hun slikker kremen.

Kremer du spesielt øret kanter og nese lær ene, også på innsiden av lårene og magen, der huden er veldig tynn. Upigmentert hud og ferske arr bør også gnidd med solkrem.Såkalte nakne katter trenger hele kroppsbeskyttelse.

Flere tips for beskyttelse mot solbrenthet

Mellom 11 og 16 klokke solens stråler er spesielt sterk og farlig – er det du prøver å holde hvite, røde og hårløse katter på denne tiden når været i huset. Den går fløyel potene bør flyttes til morgenen eller kvelden. Nok lyssky av trær, busker, markise eller paraplyer i hagen tilby Freigängern ekstra solkrem og beskytte dem mot heteslag ellersolstikk. Innekatter bør ikke døse av for lenge ved det åpne vinduet eller på balkongen direkte mot solen. Spille telt og huler i katten treet skygge og er koselig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *