Beskytt hundens poter fra is, sand og veisalt

Beskytt hundens poter fra is, sand og veisalt

Når snø og is gjør at veisalt, sand og grus ikke vente lenge på seg. Nå er det tid for å beskytte hundens poter. For hva du gjør ut av mester på føttene, kan håndheve ballene våre doghouse arg. Selv om jul og nyttår var relativt mild – neste kuldeperiode kommer bestemt og med sin is og grus.

Beskytt hundens poter fra is, sand og veisalt - Foto: Shutterstock / AnetaPics

Vinter turer gjennom snøen er faktisk ganske til smak av mange hunder, men veien til den hvite prakt kan være ganske steinete. I den sanneste betydning av ordet: Snø og fryser den, er spredt overalt. Enten sand, spaltes eller veisalt – alt kan håndheve ballene pent. Huden er sprukket og det er skade.

Vaselin beskyttende hundens poter i snø og is

Alle som ønsker å beskytte hundens poter av hans favoritt, bør derfor ty til vaselin og nøye bruke krem ​​som bales før hver Gassigehen så. Huden av ballen uten sprekker, og du kan kose deg med hunden din tur til den hvite vinteren verden. Men de aldri bruker kremer som inneholder tea tree olje. Dette er giftig for hunden din, bør han slikke sine poter.

Skyll spredte rester med lunkent vann

Er du kommet tilbake hjemme, ikke glem å skylle hundens poter med lunkent vann. Å forsiktig fjerne noen streif spor av sensitive pads, og du forhindre hunden slikker disse radikalene og dette resulterer i mageproblemer, SPCA «fire poter».

Hvis hunder i snøen play, da disse vakre bildene kommer ut her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *