Bengal katten: informasjon om helse

For hva helserisiko Bengal katten er utsatt?  - Bilde: Shutterstock / Shvaygert Ekaterina

Bengal er egentlig en veldig solid katt som ikke er altfor utsatt for sykdom.Likevel bør deres eiere være oppmerksom på et par ting å holde sin Stubentiger så sunt som mulig. 

Den største trusselen mot helsen til en Bengal er vel deres eventyrlyst og nysgjerrighet. Hvem en representant for denne muntre, lekne katten rasen har hjemme, så du bør være spesielt ansvar her, den leiligheten for å sørge for at katter.Alt hva katten kan bli skadet bør installeres utenfor rekkevidde – og samtidig klatre sin glede bør vurderes.

Farer og helserisiko

Hvis huset og hagen forbereder Bengal, bør noen flere sikkerhetsforanstaltninger tas i tillegg til fjerning av farekilder. Det er fornuftig, for eksempel et spesielt anti-tilt på  tiltvinduer, den talentfulle klatrere mot livstruende skader som  Kippfenstersyndrom  kan bevare. Hvis katten en frigjørings innsatte er, er det viktig å gjøre hagedammer, svømmebasseng og vann butts katter trygge, for eksempel med en tavle over hvor de kan komme seg ut i en nødsituasjon. De fleste representantene for dette løpet er nemlig vann elskere. Som Freigängerin kan det også være at vennlig, men dominerende Bengal er litt oftere involvert i kamper med andre hunder når roligere Stubentiger og at den overfører fra skader.

Vokt dere for forgiftning: The Bengal er sårbar

Så robust Bengal også, så det er sårbar for bakterier i maten. Sørg derfor for å alltid tjene deg maten veldig frisk og alt som de ikke sluke, spesielt om sommeren, det samme kast. Generelt bør du alltid holde godt i tankene: Når symptomer på forgiftning, bør du raskt oppsøke veterinær.

I tillegg bør du være forsiktig med å trekke opp giftige planter i katter nå, eller å forlate mat som kan skade katten. Hersket noen gang at Bengal prøver til fest, fordi deres nysgjerrighet gjør at du ikke går glipp av noe.

Regelmessige veterinær besøk og velferd

Regelmessige dyrlege besøk er viktig for å få det sjekket, de firbente venner, og til å ta forholdsregler mot mulig helsefare. Snakker fra din veterinær som vaksinasjoner han holder og sjekke kjæledyret pels regelmessig til nyttige parasitter. Sunn mat og et våkent øye med endringer i pels, hud, vekt og generell helse er selvsagt like viktig.

For helsen Bengal og boforhold spille en viktig rolle. Å føle seg komfortabel, hun trenger mye plass, variasjon, sysselsetting og bevegelse. Mangler det henne fordi hun lider, kan vise atferdsproblemer og blir syke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *