Behandling av kennelhoste hos hunder

Behandling av kennelhoste hos hunder

Behandlingen av kennelhoste hos hunder ta veterinær og hundeeiere: Medikamentell behandling og spesielle boforhold skal sørge for at syke dyr bør være frisk igjen snart.

Viktig for mistanke om kennelhoste: Går til veterinæren - Bilde: Shutterstock / Sinseeho

Hvis hunden din lider av vedvarende tørr hoste, bør du rådføre deg med ham en veterinær. At mistanken blir bekreftet, og din Fellnase har kennelhoste , er det først behandles med medisiner.

Kennel Hoste: behandling hos veterinæren

Normalt veterinær først behandlet en syk hund med antibiotika. Det kan være athosten infeksjonen allerede har trukket sekundære infeksjoner og pasienten selv under feber lide eller kald. Deretter må disse symptomene også behandles med medikamenter.

For å lindre hoste, hostestillende midler kan anvendes. Noen ganger den anbefalteveterinæren også å forlate hunden hjemme med væsker som lindrer bronkiene, inhalerer. Men du kan gjøre enda mer for å hjelpe ditt kjæledyr i de neste ukene oppgangen.

Stille og lite kontakt med andre hunder

Din syke pasienten må komme for en stund nå. Han trenger mye hvile og et rent, koselig sted, hvor han kan sove nok. For varm og kald luft favorisere sykdommen, som er grunnen til at du bør se så godt som mulig til en passende inneklima. Det bør ikke være for fuktig og verken for varmt eller for kaldt. Hyppig lufting er også viktig.

Sørg for at syke dyr drikker nok og sunt, balansert kosthold, til slutt til hans forsvar er faktisk styrket igjen. Til andre hunder bør du, så lenge sykdommen er fortsatt smittsom, lage en bue, fordi risikoen for at de blir smittet er svært høy. Etter overlevende infeksjon bør du vaske hunden senger og tepper godt og betale mer oppmerksomhet til renslighet, å gi patogener ingen sjanse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *