Behandle midd: Hva vil hjelpe hunden din?

Behandle midd: Hva vil hjelpe hunden din?

Med begynnelsen av sommeren også midd har høysesong. Enten du trenger å behandle hunden din er avhengig av symptomene som den har.

Når infisert med midd en spesiell sjampo reduserer kløe hos hunder - Bilde: Shutterstock / Dezi

Hvis hunden din lider av midd, betyr det ikke nødvendigvis at du må behandle ham godt. Fordi de små edderkoppdyr er irriterende, men vanligvis ufarlig. Er du sikker på at din firbente venner av parasitter ble plaget, bør du ta den berørte huden utgangspunktet under mikroskopet.

Behandling av midd: lindre kløe

Midd føre til en delvis voldsom kløe, som er ytterligere forsterket av skrape av hunden.Fordi midd, men ellers ikke har noen skadelig virkning på hund, er det vanligvis ikke nødvendig å behandle hunden. For å lindre kløe, kan du vaske med en sjampo med antiparasitt effekt din firbente venn, men. Også spesielle kjemiske og homøopatiske midler er tilgjengelig, som kan drepe edderkoppdyr er.

Som med angrepet av andre parasitter som flått eller lopper , bør du selv om hunden din etter midd lider nødvendigvis vaske alle tepper og rene båtplasser hunden din grundig. For å hindre ytterligere øke skadedyr og pine favoritt mer.

Redusere betennelse

Vær imidlertid oppmerksom på at huden blir betent rundt injeksjons rundt, er det vanligvis nødvendig å ta ytterligere tiltak. Betennelse-salver kan da være et godt supplement til å være rengjort bad. Hvis du er usikker på om egentlig midd er ansvarlig for symptomene på hunden din, bør du definitivt oppsøke veterinær, i stedet for å starte på egenhånd med behandlingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *