Bach Flower Rettsmidler for Hunder: Alternativ healing metode

Bach Flower Rettsmidler for Hunder: Alternativ healing metode

Med Bach Flower rettsmidler for hunder, bør psyken til hunden din bli igjen brakt i balanse hvis det er ubalansert av ulike grunner.

Bach Flower rettsmidler for hunder bør være i stand til å hjelpe med atferdsproblemer - Bilde: Shutterstock / NITO

Enten hunden din lider av frykt for tap, har panikk folkemengder eller er stresset under kjøring – Bach blomst rettsmidler for hunder kan bidra til å behandle atferdsproblemer.

Hva er Bachs blomstermedisin?

Bach blomstermedisin går tilbake til den engelske legen Dr. Edward Bach, som utviklet denne naturmedisin i 1930-årene. Han bestilte ulike emosjonelle tilstander i visse blomsteressenser, som han hadde oppnådd ved å sette inn og koking av blomster.

Opprinnelig, Bach blomstermedisin for å behandle folk hadde trodd, men blir nå brukt på en stund i dyre naturopathy. De rene plante blomsteressenser bør være i stand til å ha en positiv effekt på sinnstilstand og gjenopprette din indre balanse. Som et resultat, bør også selv-helbredende prosesser kan eksiteres i kroppen.

Selv Bach blomstermedisin er det medisinske miljøet som kontroversiell, den plante essenser stor popularitet. Selv Bach blomst rettsmidler for hunder er en viktig måte å fremme trivsel for hunden din for mange hundeeiere.

Bach Flower rettsmidler for Hunder: Hva brukes de?

Noen Bach blomster for hunder som Aspen eller Mimulus brukes til å lindre angst.Scleranthus eller Cerato kan bli gitt i en usikker hund. Og hvis hunden din er raskt glade, kan være i stand til å hjelpe så Bach blomster Red Chestnut eller Cherry Plum.

Hva flower essenser brukes, avhenger av de spesielle atferdsproblemer og må bestemmes individuelt for hver hund. Hvis du ønsker å behandle hunden din med Bach Flowers, derfor bør søke råd hos et dyr psykolog eller dyr healere eller få informasjon ved hjelp relevant litteratur.

Er også veldig viktig at du, fra en eventuelt tilstedeværende organiske lidelser som kan være ansvarlig for symptomene veterinær utelukkes før du starter med en Bach blomster behandling for hunder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *