Bach blomsterremedier for angst hos hunder

Bach blomsterremedier for angst hos hunder

Bach blomst rettsmidler er et alternativ middel som kan brukes i ulike psykiske lidelser – inkludert anti-angst hos hunder.

Mot angst hos hunder kan alternativt også hjelpe Bachblüten - Bilde: Shutterstock / Ivonne Wierink

Er hunden din mer engstelig og redd i mange dagligdagse situasjoner? Da kan du hjelpe til med naturmidler kan ha. Noen Bach blomster for eksempel er egnet for behandling av angst hos hunder.

Hva er Bachs blomstermedisin?

Det er 38 Bach blomster, som kan brukes til ulike psykiske lidelser både hos mennesker og hunder. Ble utviklet Bach blomstermedisin i 1930 av den engelske legen Dr. Edward Bach. Dette er angitt essenser av ulike blomster, ha en positiv innvirkning på ulike sinnstilstander, og kan bringe tankene tilbake i balanse er.

Hva Bach blomster hjelp for angst hos hunder?

Blant mange andre følelsesmessige tilstander kan også være frykt i hunden behandling med Bach blomster. Men avhengig av typen av angst kommer forskjellige varianter i spørsmålet. Aspen eksempel er gitt til frykt for fremmede eller hunder, Mimulus av frykt for høye lyder eller konkrete ting og Rock Rose kan brukes i panikk etter traumatiske opplevelser. Vanligvis sin egen essens fra forskjellige Bach Flowers er satt sammen for hver hund – i henhold til den spesielle lidelse av dyret.

For situasjoner som svært akutt angst hos hund trigger, som for eksempel å gå tilveterinæren eller en ulykke, også kjent som Rescue Drops kan administreres. Disse består av fem Bach Flower Cherry Plum, Clematis, Impatiens, Rock Rose og Betlehemsstjernen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *