Årsak til gastritt i katter: ufordøyelig svelget?

Når gastritt hos katter er en betennelse i magen. Årsakene varierer fra matintoleranse til nyreproblemer. Sykdommen manifesterer seg gjennom symptomer som oppkast.

Når kattene kaste opp, kan det være her for å representere en av de symptomer på betennelse i mageslimhinnen. Veterinærer også snakke om en gastritt i katter. Det kommer til en overdreven produksjon av magesyre, forårsaker slimhinnene bli irritert og kan antennes i sekvensen. I noen tilfeller kan også være blod eller slim i spy oppdage.

Gjenkjenne symptomer: Når veterinæren?

Andre symptomer noen ganger kan observeres spesielt uttalt tretthet og tap av appetitt. Hvis du finner ut at hunden din reagerer på den øvre del av magen er svært følsom for press, bør du snarest mulig ta kontakt med en veterinær til behandling feline gastritt kan.

Årsak til gastritt hos katter

Hva er årsaken til gastritt din feline venn, kan ikke bestemmes entydig uten en undersøkelse av veterinærer. Ofte inneholder kattemat ingredienser som dyret er allergiske. Det kan også være at huset ditt katten har svelget noe ufordøyelig somPica er tilfelle.

Imidlertid kan alvorlige underliggende sykdommer være årsaken til gastritt hos katter.Visse former for nyresykdom kan stimulere øket produksjon av magesyre, og også som en utløser tumorer kommer i betraktning. Magesår er vanligvis også ansvarlig for smerter i øvre del av magen og anoreksi. I dette tilfellet, er sjansene for helbredelse er verre enn et mat allergi. Ikke nøl for en rask behandling, slik for lenge med et besøk til veterinæren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *